Bani

1. Bani de hartie sau monedele simbolizeaza energia sufleteasca. Cine gaseste bani in vis, isi va incarca deci bateriile. Cine viseaza ca pierde bani, se va plange de pierderea unei calitati deosebite sau a uneia dintre fortele sale motrice emotionale. E vorba de valori sufletesti, de potenta sau impotenta, de castig sau pierdere, de bogatie sau saracie. Este importanta originea banilor, locul in care ii primim, ii gasim sau ii pierdem. De asemenea trebuie sa retinem culoarea si numarul banilor (vezi culori si cifra). Unii psihanalisti considera ca bani, mai ales monedele de aur, simbolizeaza in cazul barbatilor, capacitatea acestora de a iubi si de a reusi in viata, in timp ce monedele de argint reprezint orientarea acestora spre femei. La femei, banii sunt intotdeauna simbolul speculatiilor erotice.

2. Un vis important, cu foarte multe semnificatii:
– De te vei visa om cu bani, inseamna ca urmeaza o perioada fara griji in existenta ta bani de vei gasi, in vis, semn e ca vei pierde si banii pe care-i ai bani pierzand.
– Bani in vis – vei fi cam neglijent si vei avea niste pierderi.
– Daca visezi ca dai bani cuiva – semn ca esti un om cu inima larga.
– Daca ai visat ca numeri bani – vei avea parte de bogatie, de noroc.
– Bani de argint – vei face niste afaceri cu mult castig in general, explicatia romaneaca a unui vis cu bani este ca acestia inseamna vorbe, adesea aceste vorbe nefiind prea bune.

3. Bani aruncand: Mici necazuri care-ti vor produce mari neplaceri.

4. Bani gasind pe drum: Vei scapa de unele griji care te framanta.

5. Bani primind: Vei auzi vorbe neplacute si vei calatori curand.

6. Bani zornaind: Suparare mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *