Barca

1. Daca visezi o barca trimitand semnale este un semn ca afacerile tale vor fi finalizate pozitiv. Daca visezi ca esti in mijlocul unei furtuni sau ca barca este crapata inseamna ca vei fi asaltat de multe griji marunte. Daca esti intr-o corabie cu panze este un semn ca vei primi un ajutor necesar de la altii .Daca visezi ca aluneci peste bord este un semn ca vor surveni incidente suparatoare.

2. Rolul sau este de a va duce la mal in siguranta, unde veti incepe o noua viata. Daca barca pluteste pe ape linistite, inseamna ca drumul vietii va fi destul de usor. Daca apele sunt agitate, va trebui sa va asteptati la oboseala si dezechilibru sufletesc. Cine calatoreste pe intuneric, nu stie momentan care este cursul evenimentelor (vezi, de asemenea vapor, apa).

3. Cununie pentru cel neinsurat si cumetrie pentru cel insurat.

4.Cand visezi ca te afli intr-o barca impreuna cu alte persoane , urmeaza sa te simti bine in compania placuta a unor prieteni veseli. Daca barca se rastoarna, vei suferi pierderi financiare in urma unor speculatii ce pareau tentante la inceput. Pentru o femeie, cand viseaza ca este invinsa intr-o competitie navala, iubitul o va parasi pentru o rivala de-a sa. Daca iese invingatoare, va obtine fara prea multe eforturi suprematia in cadrul anturajului de sex feminin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *