Batista

1. Batistele semnifica flirturi si relatii incerte.

2. Cand visezi ca ai pierdut o batista, logodna va fi curand rupta, dar nu din cauza ta.

3. Cand cei indragostiti viseaza batiste rupte, se vor isca disensiuni imposibil de aplanat.

4. A visa batiste murdare este semn ca un anturaj nepotrivit le va corupe.

5. Daca vezi in vis gramezi mari de batiste albe, vei rezista linguselilor unor personae rau intentionate si lipsite de scrupule, asigurandu-ti astfel o relatie matrimoniala bazata pe dragoste.

6. Daca visezi batiste colorate , relatiile pe care le-ai initiat nu se afla inscrise in sfera eticului, insa vei reusi sa eviti cu abilitate oprobriul public.

7. Visele in care visezi batiste de matase iti arata ca personalitatea ta atragatoare ii va fascina pe cei din jur, asigurandu-ti o existent fericita.

8. O femeie tanara care viseaza ca isi flutura batista in semn de ramas bun sau de recunoastere va face curand o calatorie mai putin placuta sau va trece prin incercari deosebit de dificile pentru a-si putea asigura o viata placuta.

9. (pierzand) actiunile in care teai implicat fie sentimental, fie profesional, sunt in pericol de a se destrama; sentiment de vinovatie; (alba) posibilitate de casatorie; (fluturand de adio) riscuri de despartiri, legaturi rupte, tristete, lacrimi, suparari, calatorii indepartate; boala usoara.

10. Necaz, cearta alba – intalnire placuta colorata – nefericire de matase – esti indragostit neagra – doliu privind – ai nevoie de multa putere vazand – avansare in curand.

11. Daca visezi ca fluturi o batista catre cineva este semn ca vei avea o aventura amoroasa placuta Daca visezi ca iti stergi nasul sau fata cu o batista vei castiga bani Daca visezi ca speli batista vei avea pierderi financiare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *