Paianjen

Daca visezi un paianjen vei fi atent si activ in ceea ce ce faci, iar averea ta va capata proportii de care ai putea sa fii multumit.
Daca visezi un paianjen tesandu-si panza, te vei simti fericit si in siguranta la tine acasa.
Daca omori un paianjen in vis, te vei certa cu sotia sau cu iubita.
Daca visezi multi paianjeni ce te inconjoara cu plasele lor, inseamna ca te vei afla in imprejurari prielnice, avand parte, tot-odata , de prieteni buni si de mult noroc.
Daca visezi ca ai in fata un paianjen mare, te vei imbogati repede.
Cand vezi un paianjen foarte mare si unul foarte mic venind spre tine, vei avea o perioada de prosperitate, plina de succese; daca esti muscat de paianjenul cel mare, atunci dusmanii tai vor fi mai norocosi ca tine, iar daca esti muscat de paianjenul mai mic, vei avea de suferit de pe urma rautatii si invidiei. Daca iti inchipui ca fugi de un paianjen mare, vei pierde bani in imprejurari nefericite. Daca, in visul tau, reusesti sa omori in cele din urma paianjenul, vei reusi sa-ti recuperezi o parte din averea pierduta.
Cand o femeie tanara viseaza paianjeni aurii adunandu-se in jurul ei, norocul ii va surade din ce in ce mai mult.
Daca visezi panze goale de paianjen, vei face cunostinte ce-ti vor fi benefice si aventurile pe care le vei avea vor fi din cele mai placute.

One Response to Paianjen

  1. nicoleta spune:

    Buna ieu am visat un paianjen mare si negru dar nu se misca era pe nisip iar unul mic mai alb ma intepat am vrut sal omor dar nu lam mai gasit oare sa insemne cv de rau? ? Io sunt mai increzatoare in vise nush ieste prima oara cand visez paianjen astept un rasp va rog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *